Skoči na vsebino
Domov » Prim. mag. Primož Reš

Prim. mag. Primož Reš

  Prim. mag. Primož Reš, dr. med., ustanovitelj ZCD, Dravlje

  Prim. mag. Primož Reš, dr. med., je ustanovitelj ZCD oz. Zdravstvenega centra Dravlje in “oče” največj IVF-otrokom v Sloveniji.

  Prim. mag. primož Reš, dr. med., ustanovutelj Zdravstvenega cetra Dravlje, Ljubljana, izjemno dejaven na področju IVF v Sloveniji

  Prim. mag. Primož Reš, dr. med., je leta 1994 ustanovil ZCD, Zdravstveni center Dravlje, v katerem se ukvarjamo z ginekologijo, neplodnostjo, preiskavami nuhalne svetline, testi NIFTY NIPT in drugimi preiskavami v nosečnosti. Pred nekaj leti se je ZCD preselil v sodobne prostore na Cesti na Poljane 24 v Ljubljani Šentvid v mirno okolje za ljubljanskim Mercator centrom Šiška.

  V ZCD, Dravlje, Ljubljana, dela preko 14 strokovnjakov z medicinskega področja, ki imajo skupaj preko 100 let izkušenj. V ZCD, Dravlje, Ljubljana, so v teh letih opravili že več kot 50.000 pregledov. Zaupajo jim pacienti in pacienti iz Ljubljane, Slovenije in Evrope.

  Velik plus medicinske obravnave v ZCD je to, da je ZCD, Dravlje, opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki pomaga strokovno in zanesljivo pregledovati paciente. Za preiskave nuhalne svetline imajo licenco FMF, prav tako so vsi ginekologi in embriologi člani ESHRE. Naš center ZCD se lahko pohvali z največ opravljenimi preiskavami nuhalne svetline v Sloveniji.

  Ena od zapovedi prim. mag. Primoža Reša, dr. med., je časovna dosegljivost, zato so prijazne medicinske sestre iz ZCD, Dravlje, dosegljive vsak delovnik med 6. in 19. uro.

   

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja